top of page
Akupunktur københavn
acupunktur østerbro

Akupunktur

Hvad er akupunktur?

Akupunktur foregår ved at sætte hårfine nåle i særlige punkter på kroppen, for at forebygge eller behandle sygdom, smerter og ubalancer. 

Kroppen er designet til at reparere sig selv. Den kan dog af forskellige årsager komme ud af balance, så disse reparationsprogrammer ikke længere fungerer optimalt.

Akupunktur geninstallerer de oprindelige programmer og opløser det, der forstyrrer.

Akupunktur kan forbedre den informationsstrøm, der konstant går fra alle dele af kroppen til hjernen og fra alle dele af hjernen til kroppen.

Man kan stimulere kroppens kommunikationssystem med akupunkturnåle. En lille information det rette sted i et punkt kan påvirke f.eks.hjernen, til at udføre den rette ordre. Denne kommunikation er kroppens eget sprog, som kan stimuleres med akupunktur.

Akupunktur er en del af Kinesisk Medicin, som strækker sig mere end 5000 år tilbage i tiden. Kinesisk Medicin er et holistisk sundhedssystem, som bygger bro mellem krop, sind og miljø.

Vestlig medicin strækker sig til sammenligning kun 300 år tilbage i tiden. Jo mere vi lærer om vestlig anatomi og fysiologi, jo mere understøtter det de sammenhænge, som er beskrevet i Kinesisk Medicin.

Akupunktur er særligt effektivt til at behandle: smerter, hovedpine, fordøjelsesproblemer, vejrtrækningsbesvær, udbrændthed, angst, mental uro, søvnbesvær, depression, mentale ubalancer, samt styrke organsystemmer og energiomsætning. 

rab akupunktør

Klinikken er RAB godkendt til akupunktur, hvilket betyder, at du kan få dækket behandlinger helt eller delvist gennem din private sundhedsforsikring eller arbejdsforsikring, samt få tilskud fra sygesikring Danmark.

rab akupunktur
akupunktur østerbro

"Efter en hjernerystelse og piskesmæld - og efter at have søgt effektive behandlinger i flere år - fik jeg ved et tilfælde et gavekort til behandling hos Mathias. Og til min store overraskelse er jeg nu efter to måneder mere i balance og mine symptomer er under kontrol, og mit liv er blevet bedre."

Nicolas
Behandlet for hjernerystelse og piskesmæld

"Jeg har fået SÅ meget ud af at komme til behandling her. Det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud. Jeg har haft problemer med min venstre arm og haft “susen” helt ud i fingrene, hvilket var meget generende og gjorde ondt. Og jeg har haft ondt i nakken og ondt i mine ben, min fod og min tommeltot. Det er alt sammen meget bedre nu."

Else
Behandlet for slidgigt og føleforstyrrelser

"Kom for at få lidt massage, da jeg havde ømme ankler, en skulder der gjorde ondt og ondt over lænden. Mathias mente, at jeg skulle prøve akupressur og det gik jeg med til. Efter 7 behandlinger har jeg det meget bedre og ikke ondt længere." Mit almene velbefindende er i top takket være Mathias.

Inge
Behandlet for smerter

bottom of page