top of page

Udtalelser

Alle udtalelser er taget fra Facebook, Google og Trustpilot

Tina

Behandlet for ankelsmerter

Virkelig kompetent, seriøs og effektfuld behandling. Jeg kom med en meget ustabil ankel efter et alvorligt brud og 2 ankeloperationer. Allerede efter første behandling hos Mathias oplevede jeg meget større balance, kontrol og koordination. Jeg giver mine bedste anbefalinger!

Cecilie

Behandlet for kæbespændinger

"Han er dygtig, forstående & det han gør hjælper utroligt meget på mine kæbe/nakke spændinger som jeg har haft de sidste 2 år"

Kate

Behandlet for stress og angst

"Efter bare første behandling føler jeg at jeg har fået mere styr på min angst /stress, så det kan klart anbefales"

Marianne

Behandlet for knæsmerter

Jeg blev behandlet for en meget gammel skiskade i knæet. Allerede efter første gang mærkede jeg bedring, og sådan fortsatte det de næste 4 gange til jeg igen kunne vandre 14 km. Mathias er en meget kompetent behandler, og et meget behageligt og tillidsvækkende menneske. Han var god til at orientere mig, om hvilke muskler, han arbejdede med, og gav mig øvelser, som jeg selv kan gøre fremadrettet. Hvis jeg får problemer igen, ved jeg, hvor jeg skal henvende mig...:-)

Lone

Behandlet for kæbespændinger

Kan varmt anbefales behandlinger hos Mathias / Naturligt Sund.
Han er dygtig og exceptionel til at finde årsagen til smerterne.
Efter blot en behandling kurerede han næsten alle mine kæbespændinger.
Det bedste jeg har gjort længe for mig selv.

Phu

Behandlet for skulderproblemer

"Jeg har i over 3 måneder haft et problem med min venstre skulder. Fik et stort jag derfra og kunne ikke løfte min venstre arm højere end til skulderhøjde. Har fået en MR scanning, blokade og startede på fys, men intet har hjulpet. Blokaden har dog afhjulpet med smerterne, men har stadig ikke kunne løfte min arm og har stadig ingen styrke. Efter blot én behandling hos Mathias, har jeg allerede fået en masse styrke igen i min venstre skulder! Er utrolig forbløffet over hvor simpelt behandlingen har været, men med så store resultater!"

Christina

Behandlet for nakkesmerter

"Mathias er dygtig og utroligt rar at være i behandling hos. Han har hjulpet mig helt af med min ømme hjemmekontornakke. Stor anbefaling herfra!"

Lene

Behandlet for bihulebetændelse

"Efter 5 år med kronisk bihulebetændelse er jeg så lettet over at den er væk nu! Mathias' behandling har gjort underværker og jeg er ham dybt taknemmelig."

Elisabeth

Behandlet for knæsmerter

"Kom til Mathias lidt ved et tilfælde efter 3 måneder med fysioterapibehandling for løberknæ uden den store effekt. Blev virkelig positivt overrasket og efter kun 2 behandlinger og nogle nye såler til mine sko, gik jeg fra ikke at kunne løbe 1km uden store smerter til tre uger efter at deltage i Royal Run og løbe 10km uden problemer. Kan stærkt anbefale Mathias og myoreflex terapi til alle der døjer med smerter af forskellig art "

Inge

Behandlet for smerter

"Kom for at få lidt massage, da jeg havde ømme ankler, en skulder der gjorde ondt og ondt over lænden. Mathias mente, at jeg skulle prøve akupressur og det gik jeg med til. Efter 7 behandlinger har jeg det meget bedre og ikke ondt længere." Mit almene velbefindende er i top takket være Mathias."

Gita

Behandlet for hjernerystelse

"Jeg tog til behandling hos Mathias grundet mén fra en hjernerystelse, som havde stået på i 4 måneder uden den store fremgang. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en markant forskel i forhold til lindring af symptomer. Min konstante hovedpine var aftaget og jeg havde mere overskud i hverdagen. Efter et par behandlinger fik han mig desuden helt ned i gear, og jeg kunne bruge og mærke kroppen rigtigt igen. Alle burde prøve myorefleksterapi - de varmeste anbefalinger herfra!"

Lene

Behandlet for lændesmerter

"Jeg startede behandling hos Mathias fordi jeg havde ondt i lænden. Jeg kunne ikke rejse mig fra sengen om morgenen uden først at lave øvelse. Om natten skulle jeg ligge benene på en bestemt måde, for ikke at få for ondt. Efter 5 behandlinger kan jeg nu frit bevæge mig igen. Jeg kan rejse mig fra min seng om morgenen uden problemer. Jeg kan sætte mig og rejse mig fra en stol eller gulvet, uden at bruge armene til støtte. Jeg kan tage tøj og sko på uden at skulle sidde ned. Jeg oplever en fri bevægelighed i hele kroppen."

Cathrine

Behandlet for hoftesmerter

"Mathias' behandling har gjort at min langvarige skinnebenbetændelse, låste knæ og smerter i hoften nu er forsvundet. Smerterne udviklede sig gradvist efter en yoga skade for et år siden og uanset hvad jeg gjorde kom det tilbage. Mathias' behandling har gjort, at jeg gradvist har kunnet mærke fremskridt og kan igen bevæge mig uden at opleve smerter. Jeg har igen en krop som det føles godt at være i."

Nicolas

Behandlet for piskesmæld og hjernerystelse

"Efter en hjernerystelse og piskesmæld - og efter at have søgt effektive behandlinger i flere år - fik jeg ved et tilfælde et gavekort til behandling hos Mathias. Og til min store overraskelse er jeg nu efter to måneder mere i balance og mine symptomer er under kontrol, og mit liv er blevet bedre."

Lotte

Behandlet for Iskiassmerter

"Jeg kom med smerter i hoften, eller iskias. Jeg havde gået rundt med smerter i ca. 1 1/2 år. De var bare blevet en "tilstand". Det gav sig til udslag i kraftige jag fra lænden og ned i benet, når jeg gik langt, lavede pludselige udfald på benet, og når jeg løftede det. Jeg havde svært ved at sove på den berørte side, hvilket resulterede i afbrudt nattesøvn, hver gang jeg i søvne vendte mig. Efter 2 behandlinger, var hurtige, spontane udfald på benet, ikke længere forbundet med smerter. Hvilket blev positivt bemærket af mit håndboldhold. 5 behandlinger, og jeg er nu smertefri. Følelsen af fastlåshed i hoften er forsvundet, og jeg kan ligge på hoften uden at vågne."

Else

Behandlet for slidgigt og føleforstyrrelser

"Jeg har fået SÅ meget ud af at komme til behandling her. Det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud. Jeg har haft problemer med min venstre arm og haft “susen” helt ud i fingrene, hvilket var meget generende og gjorde ondt. Og jeg har haft ondt i nakken og ondt i mine ben, min fod og min tommeltot. Det er alt sammen meget bedre nu."

Josefa

Behandlet for Iskiassmerter

”Mathias får virkelig ens krop ned i gear samtidig med, at hans mål er at skabe langvarige resultater. Pga. en gammel sportsskade hvor jeg havde fået et slag på nederste del af min højre ryg/balde, som påvirkede mine nerver ned i låret, har jeg ofte haft ondt i det område og min hud er meget sart. Efter at have været hos Mathias to gange påvirker det mig i langt mindre grad end tidligere.”

Martin

Behandlet for knæsmerter

"Før behandling havde jeg rigtig ondt i mine knæ. Det gjorde ondt, når jeg løb og hoppede rundt, og lavede sjov og ballade. Men så fik jeg en times behandling og samme aften var jeg ude at spille fodbold i to timer uden at have ondt. Det gjorde heller ikke ondt efter eller dagen efter."

Hanne

Behandlet for hovedpine

"Jeg opsøgte Mathias på grund af hovedpine og nakkespænding. Allerede efter første gang var hovedpinen væk, yderligere mærkede jeg at min vejrtrækningen blev bedre og dybere under træning. Jeg går stadig hos Mathias , nu er det “ velværebehandlinger “ kroppen og sindet sættes lidt på plads hver gang. Mathias er virkelig dygtig, fokuseret og behagelig, når jeg går derfra føles det som jeg svæver en smule."

Louise

Behandlet for hovedpine

"Jeg arbejder på kontor med stressende arbejdsforhold og havde dagligt spændingshovedpine og ubehag i nakke og skuldre. Jeg fik rigtig god effekt af kombinationen med behandling og åndedrætsøvelser. Efter ganske få behandlinger og øvelser kunne jeg mærke en positiv effekt og efter 6 uger var min daglige hovedpine væk. Jeg benytter fortsat åndedrætsøvelserne jævnligt, som hjælper til at blive mere afslappet og fokuseret."

Tyre

Behandlet for hovedpine

"Jeg har i mange år døjet med spændinger i nakke og skuldre, der tit førte til migræne lignende hovedpiner. Jeg har prøvet forskellige former for behandling, uden det hjalp. Mathias har fokuseret på årsagen til mine hovedpiner og allerede efter et par behandlinger, kunne jeg mærke det hele løsnede sig. Jeg har væsentligt færre spændingshovedpiner og har fået en meget bedre kropsholdning."

Magnus

Behandlet for skuldersmerter

”Jeg har døjet en del med skulderbesvær og spændinger, og behandlingens langsomme tempo gav mig muligheden for at følge med og rent faktisk blive klogere på, hvad det er der giver mig problemerne. Det tryk Mathias giver sætter ikke kroppen på den anden ende og alligevel resulterer det i dyb afspænding og en varig bedring.”

Anne

Behandlet for hælsmerter

"Jeg modtog en behandling af Mathias, fordi jeg igennem flere uger havde døjet med smerter i den ene hæl. Efter 1 behandling føles min hæl normal igen. Jeg vil gerne nævne, at Mathias på intet tidspunkt under behandlingen arbejdede med min hæl, men derimod med punkter på samme og modsatte ben. Det hurtige resultat taler for effekten af den holistiske tilgang, som Mathias arbejder ud fra."

Hjalte

Behandlet for mental uro

"Fyldt med energi og ro dagen efter - super god behandling hos Mathias."

Mathias

Behandlet for skuldersmerter

"Havde døjet med en masse smerter og spændinger i min skulder som bredte sig til ryg, nakke og arm. Mathias var super professionel, dygtig og omhyggelig og efter at have forklaret ham om problemet fik han hurtigt og nemt trykket alt på plads igen!! Sjældent har jeg oplevet en så behagelig vibe og vil varmt anbefale ham til alle!!"

Rikke

Behandlet for iskiassmerter

"Jeg har været hos Mathias en 4-5 gange pga iskiasmerter. Allerede første gang jeg var der, mærkede jeg en positivt forandring i smerterne og efter de 4-5 behandlinger var det væk, dvs. en forbedring langt over forventet. Da Mathias kigger på "det hele menneske", rådede han mig også kostmæssigt, hvilket også viste sig at ha en effekt. Så alt i alt en utrolig positiv behandling, en meget rolig og tryg atmosfære og klart noget jeg vil ty til igen hvis nødvendigt. En klar anbefaling af Mathias herfra!"

Charlotte

Behandlet for iskiassmerter

Jeg har nu gået 1/2 år med smerter i min ryg, ben og især Iskias nerverne og smerter i leddene efter jeg havde Corona i december 2020. Jeg har været til Fys, Kiropraktor, Massage, Akupunktur, Osteopat og en Kinesisk læge. Men Mathias’s behandling har slået alt👌Jeg har ikke i det halve år haft det så godt i min krop længe. Mathias er meget sympatisk, dygtig og meget professionel. Jeg skal helt klart ha flere behandlinger, har ikke haft nogen livskvalitet i 1/2 år. Så derfor 5 stjerner, ville ha givet ham 10 hvis man kunne det.

bottom of page