top of page

Velkommen

Velkommen til Naturligt Sund.

Speciale i behandling af tilbagevendende, langvarige og kroniske smerter. Jeg går et skridt dybere end de fleste og behandler årsagen til dine udfordringer. Selv smerter der er +30 år kan ofte fjernes eller forbedres.

Langt de fleste tilbagevendende og kroniske smerter er kompensationer fra tidligere skader, ar eller operationer. I klinikken kan vi teste præcis, hvor årsagen til smerten sidder og gøre behandlingen så nøjagtig som muligt.

Klinikken er RAB godkendt til akupunktur. Du kan derfor få tilskud fra Sygesikring Danmark, samt af din private eller arbejdes sundhedsforsikring.

Behandling

Behandling

Følgende behandlinger kan tages i brug, alt efter behov: 

myoreflex københavn

Myoreflex Terapi

Moderne akupressur baseret på nyeste viden. Arbejder med hele muskel-, bindevæv- og nervesystemet.

akupunktur københavn

Akupunktur

Tidstestet behandlingssytem der strækker sig mere end 5000 år tilbage i tiden. Arbejder med hele kroppen og dens energisystem.

Traume

Traumebehandling

Effektiv nedregulering af overaktive frygt- og  følelsescentre i hjernen.

RAB akupunktør

Om Mathias

Opvokset i en familie med flere behandlere har jeg længe haft en forståelse af kroppen som helhed. Kroppen har altid været et omdrejningspunkt i mit liv. Først igennem en danseuddannelse og siden terapeutiske uddannelser indenfor Myoreflex Terapi, Akupunktur, Posturologi, Øreakupunktur, Psykotraumatologi, Thai Massage, Yoga og Qi gong. Jeg er tilhænger af den østlige, holistiske tankegang og velbevandret i moderne vestlig anatomi. Jeg oplever, at det er i mødet mellem de to, at magien sker.

 

behandling hovedpine

Hvad Siger Klienterne?

"Efter en hjernerystelse og piskesmæld - og efter at have søgt effektive behandlinger i flere år - fik jeg ved et tilfælde et gavekort til behandling hos Mathias. Og til min store overraskelse er jeg nu efter to måneder mere i balance og mine symptomer er under kontrol, og mit liv er blevet bedre."

Nicolas
Behandlet for hjernerystelse og piskesmæld

"Jeg har fået SÅ meget ud af at komme til behandling her. Det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud. Jeg har haft problemer med min venstre arm og haft “susen” helt ud i fingrene, hvilket var meget generende og gjorde ondt. Og jeg har haft ondt i nakken og ondt i mine ben, min fod og min tommeltot. Det er alt sammen meget bedre nu."

Else
Behandlet for slidgigt og føleforstyrrelser

"Kom for at få lidt massage, da jeg havde ømme ankler, en skulder der gjorde ondt og ondt over lænden. Mathias mente, at jeg skulle prøve akupressur og det gik jeg med til. Efter 7 behandlinger har jeg det meget bedre og ikke ondt længere." Mit almene velbefindende er i top takket være Mathias.

Inge
Behandlet for smerter

bottom of page