top of page

Iskiassmerter 

Jeg har gode erfaringer med at behandle iskiassmerter ved brug af Myoreflex terapi og akupunktur.


Iskiassmerter kommer af, at en særlig muskel trykker på nerven. Men den muskel arbejder ikke alene. Det er ikke nok at løsne den
pågældende muskel, da den er spændt af en årsag. Målet er at regulere musklerne på den modsatte side af hoften, samt hele muskelkæden som  den pågældende muskel er del af for varig effekt.

Følgende udtalelser er taget fra Google og min facebook side:

Hvad Siger Klienterne?

Nicolas
Behandlet for hjernerystelse og piskesmæld

"Efter en hjernerystelse og piskesmæld - og efter at have søgt effektive behandlinger i flere år - fik jeg ved et tilfælde et gavekort til behandling hos Mathias. Og til min store overraskelse er jeg nu efter to måneder mere i balance og mine symptomer er under kontrol, og mit liv er blevet bedre."

"Jeg har fået SÅ meget ud af at komme til behandling her. Det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud. Jeg har haft problemer med min venstre arm og haft “susen” helt ud i fingrene, hvilket var meget generende og gjorde ondt. Og jeg har haft ondt i nakken og ondt i mine ben, min fod og min tommeltot. Det er alt sammen meget bedre nu."

Skyler Adelson

"Kom for at få lidt massage, da jeg havde ømme ankler, en skulder der gjorde ondt og ondt over lænden. Mathias mente, at jeg skulle prøve akupressur og det gik jeg med til. Efter 7 behandlinger har jeg det meget bedre og ikke ondt længere." Mit almene velbefindende er i top takket være Mathias.

Kris Michaels

bottom of page