top of page
Screenshot 2023-02-12 at 11.24.03.png
Screenshot 2023-09-21 at 11.32.35.png

Neurokinetic Therapy

The missing link

Neurokinetic Therapy er et system til at teste præcis, hvad årsagen er til dine symptomer. Det er baseret på hjernens evne til at reglulere musklerne, kropsholdning og bevægemønstre.

Hjernen modtager (proprioceptive) signaler fra receptorer i hele kroppen og bruger disse informationer til at regulere muskler og bevægelser. Skader i vævet, f.eks. huden eller ledene, kan ødelægge nogle af de receptorer der sender signaler til hjernen. Det gør at disse receptorer sender fejlsignaler. Når hjernen ikke får de rigtige informationer fra kroppen, kan den ikke regulere musklerne korrekt. Det resulterer i kronisk spændte muskler, nedsat muskel funktion, kompensationer og nedsat bevægelighed.

Ved at teste musklernes funktion kan vi spore os frem til, hvilke receptorer der sender fejlsignaler til hjernen og behandle dem.

Når hjernen igen modtager de korrekte informationer fra kroppen, kan den regulere musklerne korrekt og man genvinder optimale, smertefrie bevægemønstre. Permanent.

Gamle skader som altid skaber dysfunktion:

Operationer

Brækkede knogler

Fjernelse af tænder

Store forstuvninger

Trykkede ribben 

Gamle skader som ofte skaber dysfunktion:

Store ar

Mindre forstuvninger

Hjernerystelse

Rodbehandling

colour-brain_30d348.jpeg

"Efter en hjernerystelse og piskesmæld - og efter at have søgt effektive behandlinger i flere år - fik jeg ved et tilfælde et gavekort til behandling hos Mathias. Og til min store overraskelse er jeg nu efter to måneder mere i balance og mine symptomer er under kontrol, og mit liv er blevet bedre."

Nicolas
Behandlet for hjernerystelse og piskesmæld

"Jeg har fået SÅ meget ud af at komme til behandling her. Det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud. Jeg har haft problemer med min venstre arm og haft “susen” helt ud i fingrene, hvilket var meget generende og gjorde ondt. Og jeg har haft ondt i nakken og ondt i mine ben, min fod og min tommeltot. Det er alt sammen meget bedre nu."

Else
Behandlet for slidgigt og føleforstyrrelser

"Kom for at få lidt massage, da jeg havde ømme ankler, en skulder der gjorde ondt og ondt over lænden. Mathias mente, at jeg skulle prøve akupressur og det gik jeg med til. Efter 7 behandlinger har jeg det meget bedre og ikke ondt længere." Mit almene velbefindende er i top takket være Mathias.

Inge
Behandlet for smerter

bottom of page