top of page
behandling af smerter

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Sådan foregår en behandling

Jeg tager udgangspunkt i Posturologi, Akupunktur og Myoreflex Terapi. Igennem disse perspektiver observerer jeg din krop, og sammenholder hvad jeg ser og mærker med dine symptomer. Derfra vurderes, hvilken behandling der vil være bedst for dig. Jeg tilpasser behandlingerne specifikt til hver enkelt klient. F.eks. bruger jeg ikke altid akupunkturnåle. Derfor er ubehag ved nåle ikke en hindring for behandling hos mig. 

Sådan foregår behandlingen:

Når du kommer til behandling, skal du skal være forberedt på, at det ikke er massage og at det kan gøre ondt. Jeg kan trykke på forskellige ømme punkter på kroppen, hvilket kan føles ret intenst. Når trykket bliver holdt, aftager ømheden i takt med at musklen bliver afspændt. Dette kan føles meget forløsende og afslappende. Det skal ikke gøre så ondt, at du ikke kan holde det ud, og det er kun dig, der kan mærke hvor grænser imellem ”godt ondt” og ”for meget ondt” går. Vi kommunikerer om dette undervejs.

Jeg har erfaret, at mange patienter bliver følelsesmæssigt påvirkede under behandlingen. Der kan komme ting op, som man havde gemt væk og ikke har lyst til at dele med andre. Derfor anbefaler jeg, at du kommer til behandlingen alene. Jeg har naturligvis tavshedspligt. Derudover anbefaler jeg, at du ikke har andre planer lige efter behandlingen, men tager minimum 30 min., hvor du bare giver systemet ro.

Dagene efter behandlingen:

Husk at slappe af i dagene efter behandlingen, så din krop får de bedste betingelser for at hele. Det er også vigtigt, at du drikker meget vand i dagene efter behandlingen, da din krop vil forsøge at afstøde affaldsstoffer fra kroppen bl.a. igennem urin. Hvis du ikke drikker nok vand, kan der opstå hovedpine. I visse tilfælde kan der opstå kvalme eller muskelømhed i dagene efter behandlingen, hvilket er helt normalt. Du kan også opleve at dine symptomer i en periode føles værre end inden du fik behandlingen. Ligeledes kan du opleve, at dit humør er anderledes end normalt. Du kan f.eks. blive grådlabil, irriteret eller træt. Dette er alt sammen helt normalt.

Det er vigtigt at se behandlingerne som en proces, da det er sjældent at én behandling er nok. Det er meget forskelligt, hvordan folk reagerer på behandlingerne, og hvor hurtigt man får en effekt. Mange kan mærke en positiv forskel efter første behandling, ved andre går der flere behandlinger, før effekten mærkes. Det er en fordel, at man i starten får sine behandlinger med max en uges interval. Dette er for at sikre dig størst mulig effekt af behandlingerne.

bottom of page